Sinovi zasenili Pirsa Brosnana na premijeri

Sinovi zasenili Pirsa Brosnana na premijeri

Autor: | 19/08/2015

0

Uloga tajnog agenta Džejmsa Bonda donela je irskom glumcu Pirsu Brosnanu (62), osim slave i bogatstva, i neizbežni status holivudskog zavodnika i srcelomca. Iako je već i tada bio ozbiljan porodični čovek, Bronsnan je ispevao da izbalansira novostečenu ulogu zavodnika sa ulogom porodičnog čoveka.

Pirs Brosnan ima četvoro dece iz dva braka, a njegovi sinovi Dilan, Šon i Paris pružili su podršku svom ocu na premijeri najnovijeg filma No Escape u Los Anđelesu.

Pirs je ponosno pozirao fotoreporterima sa svojim naslednicima koji su, osim dobrog izgleda, od slavnog oca nasledili i talenat za šou-biznis.

Tako je Šon Brosnan (31), kog je dobio iz prvog braka sa Kasandrom Haris, takođe glumac, a trenutno je angažovan u seriji No Easy Days.

Mlađi Dilan (18), kog je dobio iz drugog braka sa Keli Šej Smit, nedavno je debitovao kao maneken i snimio je kampanju za Sen Loren.

Paris Brosnan ima tek 14 godina i još uvek ide u školu.

Osim tri biološka, glumac ima i usvojenog sina Kristofera Brosnana kog je usvojio kada se oženio njegovom majkom Kasandrom Haris.

I Kristofer se takođe bavi umetnošću, a u njegovoj biografiji stoji da je reditelj, producent i scenarista.

Inače, prva supruga Pirsa Brosnana, glumica Kasandra Haris, umrla je od raka jajnika 1991. godine, a od iste bolesti preminula je i njihova ćerka Šarlot 2013.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / Splash News hellomagazin
Tagovi: Pirs Brosnan

Najnovije vesti