Dvojnica Megan Foks stekla ogromnu slavu na račun sličnosti sa poznatom glumicom

Dvojnica Megan Foks stekla ogromnu slavu na račun sličnosti sa poznatom glumicom

Autor: | 23/08/2015

0

Za razliku od mnogih drugih poznatih osoba, Megan Foks nije baš prisutna na društvenim mrežama.

Njeni fanovi koji očajnički žele da vide bar jedan selfi popularne glumice sada mogu da se zadovolje fotografijama koje objavljuje njena dvojnica - i koja je zahvaljujući sličnosti sa Megan prikupila više od 1,3 miliona pratilaca na Instagramu.

Samo godinu dana nakon što je izgubila u finalu takmičenja Miss Bumbum, i tako postala druga najlepša guza Brazila, Klaudija Alende, pronašla je nov način da dođe do slave. Ova 22-godišnjakinja sad bez problema prikuplja nove fanove, objavljujući vrlo mnogo svojih fotografija.

Klaudijina tamna kosa, pune usne, plave oči i savršene obrve veoma podsećaju na atribute po kojima je poznata Megan Foks, a neki ljudi idu toliko daleko da joj pišu da je "bolja od originala".

Razlog nagle popularnosti je u tome što za razliku od Megan, Klaudija objavljuje izrazito izazovne fotografije, pokazujući često guzu i grudi.

Postoji još nešto što po čemu se razlikuju: Megan je demantovala sve glasine o plastičnim operacijama, dok je Klaudija priznala da je pre takmičenja Miss Bumbum 2014. obavila neke hirurške zahvate. To takmičenje dozvoljava devojkama da imaju operacije na bilo kom delu tela, osim na guzi.

- Uradila sam to jer su svi to radili - rekla je Klaudija, ne navodeći tačno na koji se deo tela "to" odnosi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram
Tagovi: megan foks

Najnovije vesti