Tom Kruz se nije pojavio na sahrani svog očuha

Tom Kruz se nije pojavio na sahrani svog očuha

Autor: | 24/08/2015

0

Holivudski glumac Tom Kruz nije se pojavio na sahrani očuha Džona Sauta koji je preminuo početkom meseca u jednoj bolnici na Floridi.

Džon Saut, očuh slavnog glumca preminuo je 25 jula u 89 godini a sahranjen je 7. avgusta na Floridi.

Džon Saut je poslednje nedelje svog života proveo u bolničkoj postelji, a kako su preneli strani mediji ni Meri Li, njegova bivša supruga i majka proslavljenog glumca a ni Kruz nisu mu došli u posetu.

Neposredno pred smrt, Saut je otkrio novinarima "The Sun"-a da dugo nije video svog slavnog pastorka i da su odavno izgubili konakt.

Takođe, njihovo odsustvo je bilo primećeno i na sahrani početkom meseca.

Džon Saut se venčao sa majkom Toma Kruza kada je slavni glumac imao svega 16 godina i po sopstvenom priznanju Saut je bio prvi čovek koji ga je finansijski i emotivno podržao na početku glumačke karijere.

- Kada se moja majka udala za Džona osećao sam se pomalo ugroženo. Ali Džon je jedan pametan i mudar čovek. Voleo je moju majku toliko da je prihvatio i njeno četvoro dece - rekao je Tom o svom očuhu na početku karijere.

Inače, Džon i Meri Li razveli su se nakon 32 godine braka, 2003. godine a tada su strani mediji preneli da se Kruzova majka priključila Sajentološkoj crkvi.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / Splash News hellomagazin
Tagovi: tom kruz