Ne baš zlatna prošlost novog dečka Sandre Bulok

Ne baš zlatna prošlost novog dečka Sandre Bulok

Autor: | 09/09/2015

0


Slavna oskarovka Sandra Bulok ponovo je zaljubljena, ali njen novi dečko krije ne baš lepe događaje iz svoje prošlosti.

U medijima su se pojavile po malo skandalozne informacije o Brajanu Randalu, nedugo nakon što je objavljeno da je on u vezi sa Sandrom Bulok.

Naime, njegov bivši komšija podneo je zahtev za zabranu prilaska protiv Randala 2012. godine, zato što je razmazao izmet po njegovim vratima.

- U večernjim satima tog leta šetao sam ulicom, a Brajan Randal me je napao zato što je moj pas obavljao nuždu ispred zgrade. Snimao me je i nazvao me je pogrdnim imenima. On je prilično krupan, a ja sam se plašio da mu se približim, pa sam pozvao psa da se vrati i poveo ga unutra. Taman kad sam krenuo da ponovo izađem da bih pokupio izmet, čuo sam buku, a zatim je došla moja devojka. Rekla mi je da je izmet razmazan svuda po vratima i ulazu. To sam počistio i poslao sam Brajanu poruku u kojoj sam mu poručio da je neprihvatljivo to što je uradio. Sledećeg jutra prijavio sam ga policiji zbog pretnji - ispričao je Džon Stejser.

Sandra je romansu sa dve godine mlađim manekenom započela pre nekoliko meseci, i povela ga je na venčanje Dženifer Aniston i Džastina Terua u avgustu.

Njih dvoje imaju dosta toga zajedničkog, pa i to što su oboje samohrani roditelji.

Ona ima sina Luisa (5), kojeg je usvojila nakon što se razvela od Džesija Džejmsa, dok Brajan ima stariju ćerku iz prethodnog braka.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash, Facebook hellomagazin

Najnovije vesti