Džastin Biber se ofarbao u platinasto

Džastin Biber se ofarbao u platinasto

Autor: | 16/09/2015

0

Džastin Biber navikao je svoje fanove na svakakva iznanađenja, ali poslednje u nizu ne tiče se ni incidenata u javnosti niti vređanja fanova već - novog stajlinga.

Osim što je čvrsto odlučio da povrati poljuljanu muzičku karijeru i da imidž lošeg dečka ostavi u prošlosti, Biber se svojski trudi i da povrati izgubljene simpatije svojih fanova.

Tako je nedavno imao specijalno gostovanje u emisiji "Today show" u okviru kog je izveo svoju novu pesmu "What do you mean" pred okupljenim fanovima u Rokfeler centru u Njujorku.

Biber se najpre pojavio sa kačketom na glavi a kada ga je voditelj programa zamolio da ga skine, pevač je, na oduševljene svojih fanova, pokazao novu boju kose - platinastu.

Čini se da Biber ozbiljno želi da se udalji od imidža lošeg momka, pa je nakon nastupa priznao voditelju da je težak životni period ostavio iza sebe i da sve svoje kreativne snage želi da usmeri na muziku.

Inače, Džastin je pesmu "What Do You Mean" premijerno izveo na nedavnoj MTV dodeli video muzičkih nagrada koja je u rekordnom roku završila na vrhu svih top lista.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Splash News hellomagazin
Tagovi: Džastin Biber