Patrik Švarceneger u teretani sa tatom Arnoldom (foto)

Patrik Švarceneger u teretani sa tatom Arnoldom (foto)

Autor: | 21/09/2015

0

Osim što mu je tata slavni Arnold Švarceneger, Patrik Švarceneger je široj javnosti postao poznat nakon kratke veze s pevačicom Majli Sajrus, zbog koje ga se skoro odrekla čitava porodica, s kojom inače ima vrlo bliske odnose.

Ali, sada kad je sve to iza njega, Patrik sve slobodno vreme provodi s porodicom, a s njima je prošlog petka proslavio i svoj 22. rođendan. Tačnije, prvo ga je tata Arnold probudio rano ujutro za fiskulturu, a da se ustajanje u sedam ujutro ne bi smatralo beskorisnim, momci su snimili selfi u teretani.

Slavni snagator Arni sinu je i javno poželeo srećan rođendan, i otkrio da ne samo da ima sina koji je pametniji od njega, već je i jači.

Popodne je bilo rezervisano za druženje s mamom Marijom Šrajver, koja se od Arnolda razvela nakon 25 godina braka, kada je otkrila da on ima vanbračno dete s njihovom spremačicom. Ipak, Patrik i Arnold su ostali u vrlo dobrim odnosima, a glumac je podržao i Patrikovu vezu s Majli, za razliku od mame, koja ne može očima da vidi kontroverznu pevačicu.

Koga sada ljubi Patrik, još nije poznato, ali s obzirom da mu medijska popularnost samo raste, verujemo da će rasti i interes za njegov ljubavni život.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images