Tom Henks kao advokat u drami o Hladnom ratu (video)

Tom Henks kao advokat u drami o Hladnom ratu (video)

Autor: | 21/09/2015

0

"Bridge of Spies" je špijunska drama iz doba Hladnog rata i govori o američkom advokatu koji na sudu mora da brani ruskog špijuna u jeku napetosti između Amerike i Rusije.

Drugi trejler ove interesantne istorijske drame je stigao. Snimljen je prema istorijskim događajima, a prati Džejmsa Donovana (igra ga Tom Henks), advokata iz Bruklina koji je stavio i svoj život na kocku da bi branio poznatog ruskog špijuna Rudolfa Abela, pravim imenom Vilyam Genrikhovich Fisher (igra ga Mark Rajlans).

Donovan, poznati pobornik pravde i ustava, prihvatio je posao koji su mnogi drugi advokati odbili - da brani neprijatelja svoje zemlje, čvrsto verujući da svako ima pravo na pošteno suđenje.
Pet godina posle tog teškog suđenja, Vlada SAD ga ponovno traži. Pilot špijunskog aviona U-2, Frensis Geri Pauers (igra ga Ostin Stovel), oboren je u svom avionu iznad Sovjetskog Saveza i Vlada SAD želi da ga spasi. Ali spasavanje, odnosno razmena na poznatom mostu Glienicker, uključuje Rudolfa Abela kog je Donovan branio. Pred njim je sad težak posao.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs printscreen
Tagovi: tom henks