Liv Tajler razočarana: U Holivudu sam drugorazredni građanin

Liv Tajler razočarana: U Holivudu sam drugorazredni građanin

Autor: | 25/09/2015

0


Zvezda trilogije “Gospodar prstenova“ Liv Tajler rekla je kako je sa samo 38 godina postala “građanin drugog reda“ zbog seksizma u filmskoj industriji. U intervjuu za magazin “Mur“, istakla je kako je imala vrlo malo glavnih uloga iako još nije napunila ni 40 godina.

- Tridesetosam je lud broj. I nije smešan kad vidite kako se stvari menjaju. Kada ste tinejdžer ili u dvadesetima, dobijate mnoštvo uzbudljivih uloga, ali u mojim godinama obično ste nečija supruga ili devojka – što je neka vrsta građanina drugog reda. Postoje mnogo uzbudljivije uloge koje glumice u tom domu mogu da dobijaju - rekla je lepa glumica.

Liv trenutno glumi u seriji HBO kanala "The Leftovers" sa En Hatavej, Meril Strip, Emom Tompson, Helen Miren, Sandrom Bulok, Salmom Hajek i Megi Gilenhal, visokoprofilisanim holivudskim zvezdama koje takođe kritikuju predrasude protiv starijih osoba i seksističke stavove filmske industrije.

Liv Tajler priznaje kako je u proteklih pet godina imala vrlo malo velikih uloga. Osim toga, kaže da joj nedostaju filmske uloge koje su predvidljive.

- U filmu imate scenario i znate kako počinje, odvija se i završava. U TV serijama je drugačije jer njih pišu u hodu. Nemam pojma šta će moj lik raditi, što je frustrirajuće. Deo mene to voli, ali deo mrzi što ne mogu imati kontrolu - istakla je Tajlerova.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty hellomagazin
Tagovi: liv tajler