Danijel Krejg: Nastaviću da igram Bonda dok budem mogao

Danijel Krejg: Nastaviću da igram Bonda dok budem mogao

Autor: | 02/10/2015

0

Britanski glumac Danijel Krejg, čiji najnoviji film "Spectre" stiže u svetske bioskope u novembru, nema nameru da istupi iz serijala o najslavnijem fiktivnom špijunu 007, mada priznaje da mu je sve teže da glumi Džejmsa Bonda.

Mediji su poslednjih nekoliko meseci uveliko spekulisali o tome ko će biti sledeći Bond, navodeći Henrija Kavila, Toma Hardija, Demijena Luisa i Idrisa Elbu kao kandidate sa najvećim šansama, prevideći pritom planove aktuelnog Bonda, Danijela Krejga.

U intervjuu, koji je dao za jedan britanski magazin Krejg je naveo da još nema nameru da napusti ulogu:
- Nastaviću da igram Bonda sve dok bude mogao.

Pritom je najviše mislio da naporne fitnes treninge koje mora da radi kako bi ostao u top formi.
- Vežbam do iznemoglosti. To postaje sve teže, ali takav je život. Nastaviću sve dok fizički mogu da izdržim - naveo je on.

- Imam potpisan ugovor za još jedan film - obelodao je Krejg, ističući da ne želi da planira unapred.

"Spectre" je njegov četvrti film u ulozi Bonda. Prvi put je tumačio junaka Iana Fleminga 2006. godine u filmu "Kazino Rojal".

Krejg je rekao da je ozbiljno razmišljao da napusti franšizu nakon filma "Skyfall", ali se nakon njegovog ogromnog uspeha u svetu predomislio.

Film "Spectre", u režiji Sema Mendesa, u kom pored Krejga igraju i Kristof Valc i Monika Beluči, premijerno će biti prikazan 26. oktobra u dvorani Rojal Albert hola u Londonu.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Promo / Spectre hellomagazin