Verenik Lejdi Gage otkrio kako ju je upoznao

Verenik Lejdi Gage otkrio kako ju je upoznao

Autor: | 18/10/2015

0

Svi znamo za modernu bajku o tome kako su se upoznali Ledi Gaga i Tejlor Kini na snimanju spota za pesmu "You and I". Međutim, ispostavilo se da je isuviše romantična pevačica izostavila jedan maleni detalj.

Prema Gaginoj dosadašnjoj priči Kini ju je poljubio u toku jedne scene iako to nije bilo zapisano u scenariju. Sve ostalo je istorija.

Međutim, njen verenik je prilikom gostovanja u emisiji Watch What Happens Live priznao Endiju Koenu da je sve započelo malo drugačije.

- Dobio sam tritment za spot i pojavio sam se na setu. Tada su počeli da mi objašnjavaju ideje koje se nalaze iza svega toga, a ja sam bio u fazonu da samo želim da odradim svoj posao i to je to jer me je čekao još jedan projekat. U toku snimanja sam je poljubio iako to ona nije očekivala. Nakon što je snimanje prekinuto i isključene kamere ona me je ošamarila. To je bilo baš čudno. Onda je došlo na red ponovno snimanje iste scene i ja sam je poljubio opet, ali tog puta me nije ošamarila - otkrio je potpunu istinu Tejlor.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty Images hellomagazin

Najnovije vesti