Nismo navikli da viđamo Madonu u ovako nemarnom izdanju (foto, video)

Nismo navikli da viđamo Madonu u ovako nemarnom izdanju (foto, video)

Autor: | 19/10/2015

0

Madona nas je već toliko navikla na svoje ćudljivo ponašanje i ekscentrično oblačenje, da više ništa od nje ne bi trebalo da nas čudi. Ali ipak...

Iako je poznato da je ona ta koja diktira modne trendove i ne osvrće se na postojeće granice, ovog puta je ili preterala samouvereno verujući da će sve što uradi naići na odobravanje, ili je jednostavno bila nemarna. Kako bilo, Madona je viđena u vanredno nemarnom izdanju dok je napuštala hotel u Portlandu u kom je boravila nakon jednog od nastupa na svojoj turneji.

Reakcija, naravno, nije izostala, što je kraljica popa verovatno i želela, pa su tako mnogi polemisali njen novi stil odevanja. Neki od komenatara su bili kakao ne haje za izgled dok su drugi ovo smatrali još jednim njenim marketinškim trikom. Pevačica je nakon održanog koncerta veče pre, ujutu napustila hotel u Portlandu, gde je veče pre i nastupala. Madona je fotografisana kako u spotskim čarapama i papučama odlazi u auto. Ovu pomalo čudnu kombinaciju koju do sada nismo imali prilike da vidimo kao savet pratilaca mode je upotpunila crnom jaknom, takozvanom "fajerkom", crnom kapom i crno belim šalom do poda.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram
Tagovi: madona