Ove poznate ličnosti ostavile su bogatstvo kod plastičnih hirurga

Ove poznate ličnosti ostavile su bogatstvo kod plastičnih hirurga

Autor: | 27/10/2015

0

Kada su lepota i izgled u pitanju, oni su spremni na sve. Ove zvezde rekorderi su po broju plastičnih operacija, i količini novca koju su potrošili na njih.

Demi Mur

Ranije su je smatrali za jednu od najlepših žena u Holivudu. Iako i dalje izgleda odlično, čini se da više nema toliko samopouzdanja, pa se okrenula plastičnoj hirurgiji. Ako je verovati pisanjima medija, Demi je ugradila implante u grudi, podvrgla se liposukciji, a operisala je i kolena. Sve to navodno ju je koštalo 400 hiljada dolara.

Šer

Legendarna pevačica priznala je da je operisala nos i grudi, ali mnogi s razlogom veruju da to nije sve. Navodno je išla i na liposukciju, operisala je kapke, i redovno koristi botoks. Cena njenih plastičnih operacija procenjuju se na oko 750 hiljada dolara.

Tom Džons

Čuveni velški pevač nema problem da prizna da je išao "pod nož". On je operisao oči, bradu i nos, ali verovatno spisku tu nije kraj. Operacije su ga koštale oko 46 hiljada dolara, a pravo bogatstvo troši i na brojne kozmetičke preparate.

Šeron Ozborn

Jedna je od retkih koja otvoreno govori o svojim plastičnim operacijama. Izjavila je da nema nijednog dela na njenom telu koe nije podvrgla nekoj intervenciji. Ukupno je na to potrošila 185 hiljada dolara. Pre dve godine izjavila je da više neće da ide "pod nož".

Kris Džener

Poglavarka porodice Kardašijan ljubav prema plastičnoj hirurgiji prenela je i na svoje ćerke. Pored toga što redovno koristi botoks, Kris je ugradila silikone u grudi i zatezala lice. Suprotno glasinama, tvrdi da nikada nije povećala nos. Sve to koštalo ju je oko 70 hiljada dolara, ali njena sestra je izjavila da je Kris ukupno potrošila milion na plastične operacije.

Kim Kardašijan

Svi znamo da je Kim spremna na sve za lepotu. Tabloidi su preneli da je potrošila oko 80 hiljada dolara na intervencije nakon rođenja ćerke Nort, ali ona je to negirala. Tvrdi da se višak kilograma nakon porođaja rešila uz pomoć dijete, ali malo ko joj veruje.

Hajdi Montag

Proslavila se kao učesnica rijalitija, a nakon što je njen šou prestao da se emituje, bila je spremna da po svaku cenu zadrži popularnosti. Zato se podvrgla velikom mejkoveru uz pomoć plastične hirurgije. Operisala je nos, povećala grudi, podigla obrve i oblikovala bradu. Sve to uradila je toko 2010, a priznala je da je odjednom obavila oko deset operacija. Sve top koštalo ju je 30 hiljada dolara.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty Images hellomagazin