Prisila Prisli: Mrzeli su me i kada sam se udala i kada se razvela od Elvisa

Prisila Prisli: Mrzeli su me i kada sam se udala i kada se razvela od Elvisa

Autor: | 29/10/2015

0


Kralj roka Elvis Prisli 1967. godine oženio se sa 21-godišnjom Prisilom En Bejli nakon sedmogodišnje veze. Devet meseci kasnije, Prisila je rodila ćerku, Lisu Meri, njihovo jedino dete.

U intervjuu koji je nedavno dala za Hafington Post, 70-godišnja Elvisova bivša supruga govorila je o tome kako nije bilo lako balansirati privatni život sa slavom njenog muža.

- Bilo je teško, pogotovo meni u tim godinama. Morala sam da budem nova supruga, majka, a ujedno i da pratim njegov život rokendrola. Ove tri stvari jednostavno ne idu jedna s drugom. Želela sam da se posvetim majčinstvu, ali u isto vreme, dosta sam putovala jer je Elvis želeo da budem s njim na turnejama. Bilo je teško uskladiti sve to - ispričala je Prisila.

Dodala je kako pamti predivne trenutke sa svojim bivšim mužem, ali i intenzivnu pažnju medija koju je imala nakon razvoda braka.

- Mrzeli su me jer sam se udala za njega, mrzeli su me jer sam se razvela. Bilo je teško, kritikovali su me ljudi koji nisu znali ništa o mom životu i koliko je zapravo bilo teško biti dobra supruga, dobra majka i dobro društvo na njegovim turnejama - istakla je Prisila.

Iako je par navodno obnovio bračne zavete sedam godina nakon venčanja, njihov brak završio se 1973. godine

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash hellomagazin
Tagovi: prisila prisli

Pročitajte još

Najnovije vesti