Pogledajte kako je Rita Ora izgledala kao srednjoškolka (foto)

Pogledajte kako je Rita Ora izgledala kao srednjoškolka (foto)

Autor: | 30/10/2015

0


Rita Ora danas je jedna od najpopularnijih pop zvezda, članica šou programa "X Faktor" u Velikoj Britaniji, a gradi i glumačku karijeru.

Sada poznata plavuša, tokom školskih dana bila je brineta. Prepoznatljive lokne Rira Ora zamenila je ravnom kosom, te je retko ko može zamisliti u drugačijem izdanju.

Slika pevačice iz školskih dana je procurela u javnost, čime su mnogi fanovi bili oduševljeni. U školksoj uniformi, sa osmehom na licu, Rita je i tada zračila lepotom i prirodnošću, piše "Dejli mejl".

Međutim, iako mnogi nisu verovali, pre svega Ritin otac, ona je još tokom školskih dana znala da će se baviti pevanjem, zbog čega je odustala od školovanja. Otac joj je dao rok od godinu dana da uspe u svojoj nameri. U suprotnom, morala bi da se vrati na koledž. Zbog toga, kaže, nekoliko godina nije razgovarala sa roditeljima. Ipak, sve nesuglasice sada su razrešili.

Rita je od rođena bila predodređena da postane svetska zvezda. Ime je dobila po glumici Riti Hejvort, koja je bila idol pevačicinom dedi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: rita ora

Najnovije vesti