Snima se “Ghost in the Shell” sa Skarlet Johanson u glavnoj ulozi

Snima se “Ghost in the Shell” sa Skarlet Johanson u glavnoj ulozi

Autor: | 30/10/2015

0


U nizu filmskih adaptacija mnogih japanskih manga stripova, našla se i manga serija “Ghost in the Shell”, koju je napisao Masamune Širou.

Ovaj akcioni film pod istim nazivom kao serija imaće u glavnoj ulozi Skarlet Johanson. Ono što časopis Holivud riporter navodi je da taj projekat dalje napreduje i da je u tom smislu odabran pisac scenarija, Džonatan Herman, koji je radio scenario za biografsku hip-hop dramu “Straight Outta Compton”.

U suštini, od njega očekuje fino doterivanje scenarija, jer su nacrte već napisali Vilijam Viler i Džejmi Mos.

Ova priča prati kiborga, koji pripada specijalnim snagama, a koga igra Skarlet Johanson i koji je zadužen za sektor 9, jedinicu koju zapošljava kompanija pod nazivom Hanka Robotics.

Ova jedinica ima zadatak da savlada teroriste i kriminalce predvođene velikim umom zvanim “The Laughing Man”(čovek koji se smeje). On je fanatični haker koji želi da uništi kompaniju Hanka Robotics.

Učešće Skarlet Johanson u ovom filmu nailazi na određena negodovanja, jer je u pitanju japanska franšiza. Međutim, uz scenaristu kao što je Herman, koji se dobro snalazi sa graničnim žanrovima i kulturama i uz glumicu kao što je Skarlet, koja se već isprobala u akcionim filmovima, poput naučno-fantastičnog trilera “Lucy” u režiji Luka Besona, očekujemo jedan uspešan projekat.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty hellomagazin