Iako je rekao "nikad više", Riki Džervejs domaćin dodele Zlatnih globusa

Iako je rekao "nikad više", Riki Džervejs domaćin dodele Zlatnih globusa

Autor: | 01/11/2015

0


On je uzburkao javnost svojim nastupima na dodelama Zlatnih globusa. Kritikovan je od strane predsednika Holivudske asocijacije stranih novinara (HFPA), Filipa Berka, pa opet, ovo će Riki Džervejsu biti treći put kako će voditi dodelu čuvenih filmskih nagrada.

Izgleda da je Britanac oštrog jezika osvojio publiku svojim nemilosrdnim šalama, a producente svojom sposobnošću da obezbedi ogromnu gledanost ceremonije dodele Zlatnih globusa.

Prvi put Džervejs je bio domaćin 2010. godine. Šokirao je Holivud svojim ispadima i humorom koji, izgleda, Amerikanci nisu baš razumeli. Naredna, 2011. je bila isuviše “rovita” da bi se on pojavio na pozornici, bilo je puno povređenih sujeta.

Međutim, na zahtev publike vraća se 2012. pre nego što je predao voditeljsku štafetu Tini Fej i Ejmi Pouler. One su protekle tri godine svoj posao radile veoma dobro, ali ponovo je došlo njegovo vreme.

Iako se zarekao da neće više nikada biti domaćin Zlatnog globusa, evo Rikija sa nama. NBC mu je predstavio ponudu koju, izleda, nije mogao da odbije.

- Tina i Ejmi su težak izazov koji treba nadmašiti, ali Riki je apsolutno neustrašiv i potpuno spreman za ovakav posao. Uvek nas je činio ponosnim. Dobrodošao nazad, Riki - rekao je prvi čovek večernjeg programa za NBC, Pol Telegdi.

73. po redu dodela nagrada Zlatni globus održaće se 10. januara 2016.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash hellomagazin
Tagovi: zlatni globus