Lia Remini: Kejti Holms i Tom Kruz su sedmomesečnu ćerku ostavljali da plače na podu kupatila

Lia Remini: Kejti Holms i Tom Kruz su sedmomesečnu ćerku ostavljali da plače na podu kupatila

Autor: | 02/11/2015

0


Ćerka Toma Kruza i njegove bivše žene Kejti Holms tokom večere pred venčanje svojih roditelja, ležala je na podu kupatila i plakala, otkrila je glumica Lia Remini u svojoj novoj knjizi koja razotkriva tajne sajentologije. Rimini je bila deo te crkve te je odlučila da je napusti.

Rimini tvrdi da je Suri, koja je tada imala svega sedam meseci, toliko glasno plakala da su je svi tokom večere čuli.

Nakon pet minuta, ona je, kako kaže, otišla da vidi šta je sa bebom. Tada je pronaša Tomovu sestru, njegovu asistentkinju i još jednu ženu kako stoje sa strane i gledaju u bebu koja je ležala na podu kupatila, prenosi "New York Daily News". Autorka je, kaže, jedva naterala jednu od žena da podigne bebu koja je sve vreme plakala i nahrani je.

U knjizi koja bi trebalo da izađe u utorak, autorka takođe navodi i da su te tri žene tvrdile da je Suri inkranacija Rona Habarda, osnivača religije.

Nakon raskošnog venčanja Toma i Kejti, Remini je do aerodroma putovala zajedno sa usvojenom decom Toma i Nikol, Belom i Konorom. Pitala ih je da li će se uskoro videti s majkom i dobila je sledeći odgovor od ćerke:

- Ako budem imala izbora NE. Naša mama je je…i SP!

SP ili na engleskom "suppressive person" je sajentološki izraz za osobu koja sputava, onu koja je neprijatelj crkve.

Remini takođe trvrdi da su usvojena deca Nikol Kidman i Toma Kruza toliko u sajentologiji da razgovaraju s majkom samo kada ih na to nateraju. Autorka je, kako kaže, odlučila da napusti ovu crkvu nakon ovog velikog venčanja. Kada se vratila kući i sumirala utiske mnoge stvari se njoj tu nisu dopale. Između ostalog, ponašanje dvojice članova crkve koji su bili na visoko rangiranim pozicijama.

- Konačno vidim gde je pukotina u našoj crkvi. Pukotina je Tom Kruz -  napisala je Remini i dodala da njih dvojica uništavaju sajentologiju.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Splash News, Guliver/Getty Images hellomagazin