Udovica Robina Vilijamsa progovorila o njegovom samoubistvu

Udovica Robina Vilijamsa progovorila o njegovom samoubistvu

Autor: | 03/11/2015

0


Slavni glumac Robin Vilijams mogao je bez problema da nasmeje ceo svet, u svakoj prilici i svakom trenutku, ali – sebe nikako nije mogao da usreći. Skrhan depresijom i dugom borbom sa unutrašnjim demonima, sjajni komičar i oskarovac oduzeo je sebi život u avgustu prošle godine.

Njegova supruga Suzan juče je u emotivnom intervjuu, prvom nakon njegove smrti, u jutarnjem programu Good morning, America otvorila dušu, priznavši da tuga za Robinom nikad neće proći, jer su imali ljubav o kakvoj mnogi mogu samo da sanjaju.

- Znam da smo učinili sve što je bilo u našoj moći. Otkako je otišao, ljudi mi često prilaze i kažu: Bože, da smo bar znali šta se dešava, da smo ga bar nazvali da pitamo kako je... Ali, ne ide to tako. Svako je za Robina uradio najbolje što je mogao. Bolest koja ga je obuzela bila je kao neko veliko morsko čudovište sa pedeset snažnih pipaka, a svaki je predstavljao po jedan simptom. Obuzima vaš razum, vaš ceo život... Nema leka. Oslobodite se toga tek kad se predate i kad se ugasite – kaže Suzan.

- I pored svega, Robin nikad ničim nije nagovestio da više ne želi da živi. Bio je već umoran od depresije i lečenja. Kada smo dobili nalaze koji su ukazivali na Parkinsonovu bolest, izgledalo je kao da se jednostavno pomirio sa tim. Ali, nikome nije stavio do znanja da želi da ode – otkriva supruga slavnog glumca, koji je rastužio ceo svet kada je odlučio da sve prekine jer više nije imao snage da se bori sa teškim oboljenjem.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Getty/Splash