Sa ovim zvezdama niko ne želi da radi

Sa ovim zvezdama niko ne želi da radi

Autor: | 07/11/2015

0

Prati ih reputacija nekolegijalnih, sebičnih i samoživih osoba koje su teške za saradnju, pa iako im se talenat ne može osporiti, sa njima niko ne želi da radi.

En Hatavej

Za glumicu kažu da je veoma zahtevna, a mediji su često pisali da uvek sve mora da bude po njenom. Šuška se da u suprotnom pravi scene i svađa se sa kolegama i saradnicima. Nije ni čudo što je jedna od najomraženijih holivudskih glumica.

Maraja Keri

Sebe naziva divom i muzičkom legendom i želi da uvek o svemu odlučuje, gde god da se pojavi. Poznato je da svoje osoblje tretira kao najgore neprijatelje, a i sama je priznala da često otpušta dadilje i druge ljude koji rade za nju.

Ketrin Hajgl

Njena karijera bila je u usponu zahvaljujući seriji Uvod u anatomiju, ali je sve upropastila zbog svog razmaženog ponašanja na setu. Na kraju je dobila otkaz jer je producentima dojadio njen nadmeni stav. Nakon toga, nizala je filmske neuspehe i dugo niko nje hteo da je angažuje.

Lindzi Lohan

Važi za jednu od osoba na koju se nije moguće osloniti. Producenti njenih filmova kažu da je uvek kasnila na snimanja, a i kada se pojavi, obično je u lošem stanju zbog burne prethodne noći koju je uglavnom provodila na ludim žurkama.

Lupita Nijongo

Lepa glumica koja nas je oduševila u filmu 12 godina ropstva, za koji je dobila i Oskara, nije ostavila dobar utisak na svoje kolege, koji su je nazvali ledenom kraljicom i manipulatorkom.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty Images hellomagazin