Sin Nika Kejva uzeo LSD pre tragedije

Sin Nika Kejva uzeo LSD pre tragedije

Autor: | 11/11/2015

0

Artur Kejv, sin australijskog muzičara Nika Kejva (58) i njegove supruge Suzi Bik (46), uzeo je sa drugovima halucinogenu drogu LSD pre nego što je 14. jula pao sa vrha litice visoke 18 metara u Brajtonu, gde porodica živi.

To je skrhanim roditeljima saopšteno povodom istrage o smrti tinejdžera. Patolog koji je izvršio obdukciju potvrdio je da je petnaestogodišnjak uzeo LSD, kao i da je konzumirao marihuanu, ali da ona ne može biti povezana sa smrću.

Vozači i prolaznici koji su šetali u blizini posvedočili su da su videli tinejdžera kako se "tetura" levo-desno po ivici litice. Artur je bio dezorijentisan, a drugovima koji su otišli kući pešice poslao je poruku: "Gde sam ja?", saopštila je policija.

Prilikom pada zadobio je frakturu lobanje, prelom nogu i krvarenje na mozgu, a preminuo je u bolnici od višestrukih traumatskih povreda usled pada sa visine.

Kejv, koji se proslavio kao pevač alternativnog rok benda "Bed sids" ima sinove Luka (24) i Džetra (24) iz vanbračnih veza, a u braku sa nekadašnjom manekenkom Suzi dobio je blizance Artura i Erla.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver / Splash News
Tagovi: nik kejv

Pročitajte još