Jeziva opsednutost: Ljubavnica Gevina Rosdejla počela da se "pretvara" u Gven Stefani

Jeziva opsednutost: Ljubavnica Gevina Rosdejla počela da se "pretvara" u Gven Stefani

Autor: | 12/11/2015

0

Američki tabloid "Access Hollywood" tvrdi da je Gevin Rosdejl "zbrisao" iz bolnice odmah nakon što je Gven Stefani rodila njihovog trećeg sina Apola.

Već je bilo reči da je Gevin sa dadiljom svoje dece Mindi Man imao aferu čak tri godine. Pojavili su se i sveodoci da je frontmen benda "Bush" insistirao da njihovo troje dece s njim idu na turneju, a s dadiljom bi imao seks u autobusu čim bi deca zaspala. Gve je za to vreme radila kao mentorkaa u šouu "The Voiceu".


Isti tabloid  tvrdi da je da je njihova dadilja Mindi počela da se oblači poput Gven Stefani i da je često kopirala njen stil.

- Ako bi Gven nešto uvrstila u svoju jelovnik, kupila novu torbicu ili počela da vežba na nov način, Mindi bi to odmah kopirala - rekao je neimenovani izvor i dodao da je dadilja tako počela da se ponaša čim se zaposlila kod slavnog para.

Dadilja je tako viđena nekoliko puta u javnosti obučena u istu kombinaciju kao i GVen, a sve je postalo pomalo jezivo kada je počela da se fotografiše s njihovom decom i objavljuje te fotografije na društvenim mrežama.

Gven je trenutno u vezi s kolegom iz "The Voicea", Blejkom Šeltonom. Nedavno je napala Gevina preko medija i otkrila da ju je bivši suprug okrivio da je započela vezu s Blejkom dok je njihov brak još trajao.

- To nije istina, on me je godinama varao s dadiljom naša tri sina - rekla je pevačica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images