Harison Ford: Voleo bih da još jednom odigram Indijanu Džonsa

Harison Ford: Voleo bih da još jednom odigram Indijanu Džonsa

Autor: | 13/11/2015

0


Holivudska zvezda Harison Ford priznao je da ne bi propustio priliku da zaigra u još jednom filmu o avanturama neustrašivog arheologa Indijane Džonsa.

Nakon što je Stiven Spilberg nedavno nagovestio mogućnost snimanja petog nastavka popularne franšize, Ford je rekao da bi bez oklevanja pristao da u njemu glumi iako će ovog leta napuniti 73 godine.

Slavni glumac, kog će publika uskoro moći ponovo da vidi u ulozi zajedljivog svemirskog krijumčara Hana Sola u novom nastavku "Ratova zvezda", izjavio je da se neće libiti da još jednom ponese pohabani "stetson" šešir, zaštitni znak filmskog arheologa.

- Da, rado bih snimio još jednog Indijanu Džonsa. To je lik koji ima priču i potencijal, obešenjački film koji publika rado gleda, sa Stivenom Spilbergom kao rediteljem - šta tu ima da se nekom ne dopadne? - naveo je Ford u šali.

Spilberg je otkrio da je zainteresovan da snimi peti nastavak serijala sa Fordom u glavnoj ulozi na dodeli nagrada "Britania" u oktobru, u Los Anđelesu.

Producent Frenk Maršal potvrdio je da je projekat u razmatranju, dodavši da će film biti koncipiran tako da pripremi teren za nove avanture i nove junake.

- Mnogo je glumaca koji bi mogli da preuzmu štafetu. Ne planiramo, međutim, da pravimo nešto poput Bonda, gde će neko drugi postati Indijana Džons. Tek treba da odlučimo kako ćemo dalje - kazao je Maršal za "Total film".

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / Getty Images hellomagazin
Tagovi: harison ford