Najpoznatiji ljubavni trouglovi poznatih

Najpoznatiji ljubavni trouglovi poznatih

Autor: | 14/11/2015

0


Uživajući u slavi i izobilju, jedina stvar koju novcem ne mogu priuštiti su ljubav i poštovanje. Iako misle da su nedodorljivi poznate ličnosti često se upliću u svakakve afere i tako izazivaju pažnju javnosti. Slučajno ili namerno, ove slavne zvezde ostaju zapamćene upravo zbog “skandala” koje prave.

U nastavku pogledajte koje slavne zvezde su se uplele u nezapamćene ljubavne trouglove…

Anđelina Džoli – Bred Pit – Dženifer Aniston

Najpoznatiji ljubavni trougao! Mada, Bred nikada nije priznao da je varao Dženife sa Anđelinom sve činjenice su uvek ukazivale na to da su Bred i Anđelina svoju veu započeli na snimanju filma “Gospodin i gospođa Smit”. Poznato javnosti, Bred i Dženifer su tada još uvek bili u braku.


Britni Spirs – Kevin Federlajn – Šar Džekson

Plesač Kevin Federlajn je svoju bivšu devojku Šar varao sa popularnom pevačicom Britni Spirs. Naime, Kevin je svoju tadašnju ljubav ostavio zbog nje te ništa nije moglo da ga zaustavi pa čak ni drugo dete koje je Šar tada čekala sa njim.

Rijana – Kris Braun – Karuče Tran

Poznata pevačica preživela je pravi ljubavni brodolom. Naime, dok je bila u vezi sa poznatim Krisom Braunom na prste ne možemo da izbrojimo koliko puta su raskidali i mirili se. Njihovu ljubavnu vezu obeležio je i fizički napad zbog kojih je pevačica završila u bolnici. Naime, u središtu ove priče našla se i Karuče Tran, vijetnamska manekenka koja je jednom prilikom izjavila kako se sve vreme nalazila u ljubavnom trouglu.

Mila Kunis – Ašton Kučer – Demi Mur

Javnost je bila šokirana kada se ovaj mladi glumac pojavio u javnosti sa sa 16 godina starijom Demi Mur. Oni su svoju vezu ozvaničili u maju 2003. godine i ostali zajedno punih osam godina. Ali, kao mlad, lep i zgodan, Ešton nije mogao da se zaustavi samo na tome. Glumac je svoju suprugu Demi varao sa Sarom Lil nakon čega ju je ostavio i započeo vezu sa Milom Kunis.

Kendal Džener – Džastin Biber – Selena Gomez

Selena Gomez sada poznatija kao devojka Džastina Bibera raskinula je svoje prijateljstvo sa dugogodišnjom drugaricom Kendal Džener zbog spekulacija da je bila u tajnoj vezi sa mladim srcelomcom Džastinom.

Kendal Džener

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash hellomagazin
Tagovi: poznati