Prins otkazao prodaju karata za turneju: Preprodavci su lešinari

Prins otkazao prodaju karata za turneju: Preprodavci su lešinari

Autor: | 14/11/2015

0

Američki muzičar Prins naljutio se zbog pohlepe nekih preprodavaca karata za njegovu jako očekivanu evropsku turneju i odlučio da odloži puštanje karata u prodaju.

Muzičar je poslednjih godina uveo običaj da najavljuje svoje koncerte u poslednjem trenutku, ali je ovu evropsku turneju, solo na klaviru, najavio na klasičniji način dajući informacije u intervjuima.

Međutim, zaustavio je prodaju karata neposredno pre nego što je ona trebalo da počne preko interneta u Austriji i Velikoj Britaniji. Na tviter nalogu koji Prins koristi, @Prince3EG, prenete su pritužbe njegovih fanova koji su navodili da preprodavci ponekad traže hiljade dolara za karte koje još ni nisu u prodaji.

Na tom nalogu muzičar je objavio sliku lešinara u osudi preprodavaca. Muzičar za sada nije najavio ništa novo o turneji "Piano&A Microphone", gde će biti sam na sceni, bez svog benda i samo sa klavirom i mikrofonom. Turneja treba da počne 24. novembra u Beču i predvidja se obilazak 11 zemalja, mada još svi datumi nisu otkriveni.

Poznat po tome što ništa ne radi ko drugi, Prins je najavio turneju tako što je pozvao evropske novinare da prisustvuju privatnom koncertu kod njega u Pejzli Parku. Prins, koji je poznat po virtuoznosti na električnoj gitari, rekao je da želi da se izloži opasnosti izlaskom na scenu samo sa klavirom.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty Images hellomagazin
Tagovi: Prins