Gde su i šta rade junaci komedije "Sam u kući"?

Gde su i šta rade junaci komedije "Sam u kući"?

Autor: | 19/11/2015

0

Koliko puta ste gledali komediju „Sam u kući“, jedan od najsmešnijih i najpopularnijih filmova koji su ikad izašli iz holivudskih radionica? Verovatno ni sami ne znate. Nema televizije na čijem se repertoaru ne nađe pred novogodišnje praznike. I uvek rado gledate, iako odavno napamet znate sve zvrčke koje je nestašni Kevin pravio dvojici trapavih lopova.

A od premijere prvog dela je, verovali ili ne, prošlo već 25 godina. Tim povodom sprema se specijalno izdanje ovog prazničnog klasika. U međuvremenu su se mnogi zapitali šta se dešava sa glavnim junacima, gde su nestali, da li i danas snimaju...

Mekoli Kalkin

Mekoli Kalkin tada je imao deset godina. Bio je najveća maloletna zvezda Holivuda i najbolji prijatelj pokojnog kralja popa Majkla Džeksona. Ali, slava koja ga je zadesila bukvalno preko noći umalo mu je došla glave. Karijeru u usponu uništili su mu droga i alkohol, a zbog lošeg načina života ostavila ga je Mila Kunis s kojom se zabavljao osam godina. Nije snimio mnogo filmova. Sada je član benda "Pizza Underground".

Džo Peši je jedan od najboljih glumaca svoje generacije. Omiljeni gangster. Iste godine kada je postao "mozak lopovskih operacija" u filmu "Sam u kući" dobio je Oskara za sporednu ulogu u trileru "Dobri momci", ali mnogi smatraju da nikada nije bio dovoljno nagrađen za svoj talenat.

Džo Peši

Briljirao je u "Kazinu", "Smrtonosnom oružju", komediji "Moj rođak Vini", sećamo ga se iz klasika "Bilo jednom u Americi" i "Razjareni bik", a onda je 1999. godine rešio da se povuče iz sedme umetnosti.

Danijel Štern je onaj visoki mršavi tip u tri broja kraćim pantalonama, Kevinova omiljena meta. Iako je rođeni komičar, nije snimio mnogo filmova tog žanra, osim "Gradskih kauboja".

Danijel Štern

Uglavnom se pojavljivao u epizodnim ulogama u dramama, a bio je i voditelj zabavnih emisija.

Ketrin O'Hara, zaboravna mama, ubraja se među vrlo cenjene televizijske glumice sa one strane Atlantika. Dobila je, između ostalih, i nagradu "Emi". Jedina je iz originalne postave ove kultne komedije koja sve vreme radi.

Ketrin O'Hara

Nije prekidala karijeru ni za jednu godinu, a filmografija joj je zaista bogata. Snimila je čak 93 ostvarenja.

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver/Getty Images, Guliver/Splash News, Facebook, printscreen

Pročitajte još