Najseksepilnije zvezde koje su se skinule za "Calvin Klein"

Najseksepilnije zvezde koje su se skinule za "Calvin Klein"

Autor: | 24/11/2015

0

"Calvin" Klein (CK) je odevni brend poznat po svojim provokativnim i kontroverznim reklamama u kojima često poziraju najveće zvezde u seksepilnim izdanjima.

Poslednji koji su svoja izvajana tela pokazali u donjem vešu ove modne marke su Džastin Biber i Lara Stuon koji su se skinuli za reklamnu kampanju početkom ove godine.

Kompanija se okrenula mlađim zvezdama koje već na svojim društvenim mrežama okupljaju desetine miliona obožavalaca, pa su angažovali i novopečenog "anđela" Kendal Džener koja se takođe početkom 2015. razgolitila i zavodljivo pozirala.

Prije 23 godine u sličnim pozama su viđeni Mark Volberg, sada 44-godišnjak  i tada 17-godišnja Kejt Mos. Njihove fotke uzburkale su javnost, a prodaja CK donjeg veša je vrtoglavo porasla.

Pre njih, u puno čednijem izdanju, za brend je 1980. pozirala i Bruk Šilds čije su čari u punoj raskoši gledaoci mogli da vide u tadašnjem filmskom hitu "Plava laguna".

Za CK se skinula i jedna od najseksepilnijih žena današnjice Eva Mendez koja je pozirala i uz Džejmija Dornana za kojim su žene "izgubile glavu" nakon što je oživeo lik misterioznog Kristijana Greja iz "50 nijansi siva". Zavodljiva Eva potpuno se skinula i u reklami za CK parfem "Obsession" 2008. godine, a spot je čak bio zabranjen na nekim televizijama jer je bio "previše seksi".

Svoje čari za CK otkrila je i Zoe Saldana 2010. godine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs CK
Tagovi: Calvin Klein