Gevin Rosdejl prekinuo kontakt sa dadiljom sa kojom je prevario Gven Stefani

Gevin Rosdejl prekinuo kontakt sa dadiljom sa kojom je prevario Gven Stefani

Autor: | 26/11/2015

0

Poslednjih dana se dosta govori o novoj romansi kolega iz Voice-a, Gven Stefani i Blejka Šeltona, ali pevačicin bivši, Gevin Rosdejl se skoro uopšte ne pojavljuje u javnosti. I to sa razlogom.


Izvor blizak pevaču benda Bush kaže da Gevin ne želi da za sada išta iznosi u javnost i da se trudi da ispravi stvari sa porodicom.  Izvor dodaje i da 50-godišnji roker više nije u kontaktu sa Mindi Man, bivšom dadiljom svoje dece, sa kojom je imao aferu.

- Gavin ne priča o njoj i mislim da neko vreme ne komuniciraju - kaže izvor.

Umesto toga, pevač samo želi da nastavi sa svojim životom.

- Bavi se sportom, igra tenis, boravi u studiju i fokusiran je na one stavri koje ga čine srećnim. I za sada želi da se povuče iz javnosti - kaže izvor.

Ali nije jedini. I dadilja sa kojom je prevario Gven, a koja je kako je kasnije otkriveno, sve vreme kopirala izgled i oblačenje članice benda No Doubt, sakriva se od kako su procurile informacije da je ona kriva za kraj braka Gevina i Gven.

- Proteklih par nedelja su teško pale Mindi i mediji su je stalno spopadali sa svih strana. Njoj je veoma stalo do dece koju je čuvala i zbog poštovanja koju oseća prema porodici za sada neće davati nikave izjave - kaže izvor blizak dadilji.

Izgleda da samo Gven ovu neprijatnu situaciju podnosi malo bolje i uživa u romansi da kolegom Blejkom Šeltonom, ali se ipak trudi da tračevi i natpisi u medijima ne utiču na njene sinove. Izvor na kraju dodaje da će i se eavin i Gven truditi da dečaci predstojeće praznike provedu okruženi ljubavlju i pažnjom, i to sa oba roditelja.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver / splash news hellomagazin