Rita Ora priznala: Htela sam da umrem od tuge posle raskida sa Kalvinom Harisom

Rita Ora priznala: Htela sam da umrem od tuge posle raskida sa Kalvinom Harisom

Autor: | 28/11/2015

0


Rita Ora je u najnovijem intervjuu za magazin Wonderland otkrila da joj je srce bilo slomljeno posle raskida sa Kalvinom Harisom.
Dvadesetpetogodišnja pevačica je čak i morala da izbaci neke pesme sa poslednjeg albuma jer su DJ i ona zajedno radili na njima. Ali uprkos tome, kaže da je uspela da preživi ogromnu tugu koju je osećala posle raskida.

- U to vreme sam samo želela da se sklupčam u krevet i umrem. Ali sam pobegla od tog osećaja i preživela - rekla je Rita.

Kao rezultat toga što neke pesme koje je planirala nije ubacila na album, on je on ljubavnog, postao posveta prijateljima koji su joj pomogli u najtežim trenucima. Ora o tome kaže:

- Shvatila sam da moram da se vratim  u studio i napišem nove pesme kojima ću pokazati prijateljima koliko sam im zahvalna na svemu što su za mene uradili tada.

Posle njihovog raskida juna 2014. godine, Kalvin nije dopustio Riti da izvede pesmu I Will Never Let You Down, koju je on napisao i producirao, na Teen Music Awards. Pevačica navodi da je upravo ta pesma bila jedan od razloga raskida.

- Tada sam bila u zabludi i mislila da je Kalvin savšen i da ne može ni u čemu da pogreši, da me podržava u svemu i da me nikada neće izneveriti. Ali kada je izašla presma I Will Never Let You Down, sve je postalo čudno. Možda zbog toga što smo pomešali privatni život i posao.

Uprkos slomljenom srcu, Ritin raskid sa DJ i producentom, koji je poslednjih meseci u srećnoj vezi sa Tejlor Svift, nije usporio njenu karijeru. Štaviše, ovo je bila njena najuspešnija godina do sada, a tek ćemo videti šta će nam to pavačica rodom sa Kosova novog doneti sledeće i narednih godina.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / Splash News hellomagazin

Pročitajte još