Sandra Bulok – drugi put mama

Sandra Bulok – drugi put mama

Autor: | 02/12/2015

0


Sandra Bulok je potvrdila vesti koje su se nedeljama unazad čule iz njene najbliže okoline. Naime, holivudska zvezda je po drugi put postala mama i zvanično predstavila trogodišnju devojčicu koja se zove Lajla.

Već ima dve godine starijeg sina Luisa, tamnoputog dečaka kojeg je takođe usvojila pre izvesnog vremena. Ali, nije želela javno da govori o Lajli sve dok se ne privede kraju proces koji je u Americi jednako komplikovan i za običan svet i za bogate i slavne.

- Dok je trajalo sređivanje tih administrativnih stvari, imala sam utisak da se nalazim u programu zaštite svedoka. Lajla je do svoje treće godine živela u sirotištu, i učinila sam sve što je bilo u mojoj moći da je zaštitim kako je ne bi uplašila iznenadna medijska pažnja. Kao većina dece koja borave u ovakvim ustanovama, ona je već prošla kroz težak period jer nije imala priliku da oseti toplinu roditeljskog doma. Zato sam pazila da je ne povredim, što je svakako moglo da se dogodi zbog prirode mog posla. Sad mogu da kažem da je došla u pravom trenutku i da smo svi u kući presrećni – rekla je Sandra magazinu “People”.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Getty/Splash
Tagovi: dete sandra bulok

Pročitajte još