Samo Vil Smit nedostaje u nastavku "Dana nezavisnosti" (video)

Samo Vil Smit nedostaje u nastavku "Dana nezavisnosti" (video)

Autor: | 14/12/2015

0


Dvadeset godina nakon što se pojavio u bioskopima, veliki holivudski hit "Dan nezavisnosti" dobiće svoj nastavak

Iako nigde nije najavljivano, prvi trejler za "Dan nezavisnosti 2" pojavio se iznenada juče, a svi koji su film nestrpljivo čekali - imaju čemu da se nadaju.

Kako se iz trejlera može zaključiti, Zemljani su za 20 godina napravili značajan pomak u odbrani planete, postavili su bazu na Mesecu i naoružali se do zuba. Zato je je sigurno da ćemo dobiti i svemirske i orbitalne bitke, s hiljadama brodova koji istovremeno pucaju na naša čula. Prošlog puta je to neverovatno dobro uspelo, jer je film zaradio preko 800 miliona dolara na uloženih "samo" 75 miliona, a stekao je i brojne poklonike, koje je ovaj trejler sigurno razveselio.

Vidimo i da su se vratili i poznati likovi, kao što su predsednik Vitmor (Bil Pulman), koji sada ima "posebne" moći, i naučnik Dejvid (Džef Goldblum) zajedno sa svojim ocem Džulijusom (Džad Hirš). Ali misterija je gde je nestao Vil Smit u ulozi Stivena Hilera.

Kao i prošli put, reditelj je Roland Emerih, a producent je opet Din Devlin. U glavnim ulogama su Lijam Hemsvort, Džesi Ašer, Maika Monro, SelaVord, Šarlot Gensbur i Vilijam Finčer

Za razliku od prvog dela, nastavak bi trebalo da se pojavi malo pre Dana nezavisnosti, 24. juna 2016. godine. Ipak bi bilo previše čudno da vanzemaljci dva puta napadnu na isti dan.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs printscreen
Tagovi: