Adel: Ne želim da se podvrgavam plastičnim operacijama

Adel: Ne želim da se podvrgavam plastičnim operacijama

Autor: | 23/12/2015

0

Ne samo da Adel ima jedan od najboljih vokala, ona je takođe jedan od glavnih uzora mnogima kada je reč o samopouzdanju i zadovoljstvu u sopstvenoj koži, što je potvrdila i u velikom intervjuu uticajnom magazinu Time.

Time je objavio deliće intervjua s Adel, a ona se našla i na naslovnoj strani novog broja ovog magazina. U nekoliko objavljenih odlomaka Time je s javnošću podelio neka Adelina gledišta, na primer ona o društvenim mrežama i plastičnoj hirurgiji.

A photo posted by @adele on Dec 21, 2015 at 7:36am PST


Na pitanje o onome što joj je donela slava, Adel kaže da se pomirila s činjenicom da će najverovatnije biti u središtu pažnje narednih 20 godina, navodeći da će svetu tada pokazati svoje prave godine.

- Ne želim da se podvrgavam plastičnim operacijama. Ovako ću uvek da izgledam. Nosite se s tim. Pošto to naučite osećaćete se mnogo smirenije - kaže Adel, a prenosi tportal.hr

Adel je takođe dala svoje mišljenje o društvenim mrežama, priznajući da je pogasila sve profile da bi na novom albumu zvučala što je moguće iskrenije.

- Privatnost je ključna ako želite da snimite dobar album, nezavisno od toga hoće li se svideti ljudima ili ne - kaže Adele, dodajući

- Moj se život u potpunosti promenio, ali uspela sam da stvorim iskren album, a on je deo mene. Kako bih to uspela da stvorim čekajući pola miliona lajkova na objavljenu fotku? To nije realno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram
Tagovi: adel