Šinejd O'Konor nastavlja sa šokantnim porukama

Šinejd O'Konor nastavlja sa šokantnim porukama

Autor: | 24/12/2015

0

Poslednjih nedelja Šinejd O'Konor sablažnjava svet statusima na Fejsbuku u kojima na indirektan način saopštava kako planira da sebi oduzme život.

Za svoju sudbinu optužuje gotovo sve članove najuže porodice i bivše partnere koji su je zlostavljali i doveli do ivice ludila, zbog čega je nekoliko puta završavala u ustanovama za mentalno obolele.

- Ovo je moja poslednja poruka. I večeras ću zatvoriti nalog. Šaljem otvoreno pismo svom bivšem sinu Džejku, Frenku Bonadiu i Džonu Rejnoldsu...

Predamnom je najusamljeniji i najbolniji Božić koje ljudsko biće može da doživi. U ludnici. Sve zbog toga što nijedan član moje porodice nije želeo da se brine o meni posle teške operacije, već im je bilo lakše da me napuste. Nisam bila u stanju čak ni da podignem šolju čaja. Ni da se hranim. Ni da se tuširam. Nisam mogla da jedem i spavam zbog agonije u kojoj sam se našla. I svi su otišli, otimajući sinove od mene. Ostala sam sasvim sama u praznoj kući, bez ičije pomoći i brige – napisala je juče na početku dugog pisma.

Potom je nekad popularna pevačica prozvala bivše muževe i socijalne službe koje su joj oduzele decu zbog psihičkih problema s kojima se bori poslednjih godina. Takođe, javno ih je optužila da su je iskorištavali, lagali i zlostavljali, i da su gradili karijere zahvaljujući novcu koji im je pozajmljivala. Pomenula je još neke članove porodice:

- Tata, ti si se izvukao za ubistvo. Ali, kad budeš umro, svima ću reći istinu. Taj dan biće najsrećniji u mom životu. U paklu ćeš sresti i moju majku, tamo si oterao i nju i mog malog brata Džona.

Iako je napisala da je ovo bila njena poslednja poruka, Šinejd je i danas nastavila sa optužbama na račun “čudovišta” koja su joj upropastila život.

Komentari (0)

Loading
snežana ilić guliver/splash
Tagovi: Šinejd O'Konor