Čarli Šin: Bolest je odabrala pogrešnu osobu, naći ću lek protiv HIV-a

Čarli Šin: Bolest je odabrala pogrešnu osobu, naći ću lek protiv HIV-a

Autor: | 25/12/2015

0

Sazanje da je Čarli Šin pozitivan na HIV mnoge je zabrinulo, posebno njegove emotivne partnere koji su se uplašili da su takođe zaraženi.

Međutim, Čarli veruje da će pronaći lek protiv ove opake bolesti.

Kako kaže Čarli, kada je saznao da je zaražen bio je ljut na sebe.

- Kada sam saznao da sam pozitivan na HIV bi u isto vreme sab bio i zbunjen i ljut. Međutim, to nije trajalo dugo. Nedugo nakon toga, mislim da je bio drugi dan, rekao sam mami: "Ova bolest je odabrala pogrešnu osobu" - objasnio je Šin.

Međutim, glumac je ubrzo rešio da krene dalje, te ne dozvoli da padne u depresiju. Naprotiv, Čarli je rešio da pronađe lek protiv ove opake bolesti kako bi pomogao sebi, ali i drugima.

- Ako neko može da se bori protvi ovakve stvari i da pronađe lek to sam ja. Daću sve od sebe, potrošiću i poslednji dinar samo da pronađem lek. Popričaću sa svakim sručnjakom. Ići ću samo napred, neću odustati - zaključio je Šin.

Uprkos činjenici da je bio ljut na sebe zbog bolesti, kako kaže glumac nikada nije pomislio da sebi oduzme život.

- Nikada nisam pomišljao da dignem ruku na sebe. Ni pre, a ni kada mi je ustanovljena dijagnoza. Uvek sam govorio, ako neko želi da izvrši samoubistvo treba da skoči sa zgrade. Presecanje vena je samo vapaj za pomoć - zaključio je Šin.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: čarli šin