Oživljava Elen Ripli: Najavljen peti nastavak Osmog putnika (video)

Oživljava Elen Ripli: Najavljen peti nastavak Osmog putnika (video)

Autor: | 28/12/2015

0

Poklonici žanra naučne fantastike i franšize Osmi putnik odavno su se pomirili sa činjenicom da je glavna junakinja filma Elen Ripli izgubila život na kraju trećeg dela. Ipak, njima za ljubav klonirali su je u četvrtom nastavku, a po svemu sudeći oživeće i u petom, koji se već mesecima najavljuje, a sada je već sigurno da će ga biti.

Poslednjih godina u fabrici snova u modi su rimejkovi kultnih ostvarenja, što se strastvenim obožavaocima istih baš i ne dopada. Lome se koplja oko novog Blejdranera, a ni Prometej Ridlija Skota, inače prapočetak Osmog putnika, nije se proslavio kod alienofila iako je zabeležio veliki uspeh u bioskopima.

I pored vrsne glumačke ekipe, nedostajala im je ultimativna heroina Elen Ripli, odnosno Sigurni Viver.

Kako navode holivudski izvori, Sigurni je prihvatila da još jednom obuče svoj svemirski kostim i sukobi se sa zubatim neprijateljem, a režiju neće potpisati ni Skot ni Džejms Kameron, već Nil Blomkamp. Snimanje bi trebalo da počne sledeće godine, premijera se očekuje tek 2018, a u međuvremenu ćemo videti drugi deo Prometeja i šezdesetšestogodišnju Viverovu u još dva Kameronova Avatara.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić promo
Tagovi: Sigurni Viver

Pročitajte još

Najnovije vesti