Žurke do jutra: Princ Hari i Megan Markl Novu godinu dočekali u Monaku

Žurke do jutra: Princ Hari i Megan Markl Novu godinu dočekali u Monaku

03/01/2018

0

Princ Hari i njegova verenica Megan Markl vratili su se helikopterom nazad u Englesku pošto su u Monaku, bogataškom poreznom raju, tokom novogodišnjih praznika 'uživali poput tajkuna', piše Daily Mail.

Princ Hari i Megan u Monako su došli 31. decembra i onde se družili s brojnim svetskim moćnicma, uključujući i princa Alberta i njegovu suprugu Šarlin koji su mladom paru udelili i pokoji savet o bračnom životu.

Inače, u ovo doba godine Monte Karlo je prepun bogataša i krunisanih glava. Putovanje princa Harija i Megan izvedeno je u tajnosti što je zahtevalo opsežne pripreme. Na primer, zajedno sa tri telohranitelja, putovali su ekonomskom klasom u kojoj su zakupili tri reda sedišta pored toaleta, kako bi imali privatnost. Kad su sleteli u Nicu, helikopterom su prebačeni u Monte Karlo gdje su proveli tek dva dana i dočekali Novu godinu.

Kako su posle ispričali neki putnici, Hari je tokom putovanja nosio obične farmerke i na glavi je imao kačket, a Megan je na glavi takođe imala crnu kapu i nosila minimalno šminke. U Nici su ih dočekali naoružani pripadnici granične policije i ispratili do helikoptera.

 

Inače, teško naoružana pratnja postala je obavezna kad su u pitanju članovi britanske kraljevske porodice, pogotovo posle poslednjih terorističkih napada i onoga što se još pre 20-ak godina u Francuskoj dogodilo Harijevoj majci.

Baš kao i Megan, i majka princa Alberta bila je glumica, velika holivudska zvezda Grejs Keli. Sam princ Albert oženio je bivšu olimpijsku prvakinju, plivačicu Šarline Vitstok.

- Šarlin i Megan sigurno imaju mnogo toga zajedničkog o čemu su mogle da razgovaraju - rekao je pouzdani zvor za Daily Mail  - Megan bi iz Šarlininog iskustva mogla mnogo toga da nauči.

Kako se saznaje, Hari i Megan su Novu godinu dočekali u privatnoj rezidenciji na Francuskoj rivijeri. Vreme je bilo idealno, sunčano i toplo. Inače, ovim putovanjem u ekonomskoj klasi, princ Hari sledi primjer svoga brata Vilijama koji je takođe u nekoliko navrata viđen kako putuje ekonomskom klasom. Pretpostavlja se da je mladom paru ovaj odmor bio preko potreban pre nastavka priprema za vjenčanje u maju 2018.

hellomagazin.rs/M G guliver/getty