Džilijan Anderson napušta "Dosije iks": Molder nastavlja sam, bez Skali?

Džilijan Anderson napušta "Dosije iks": Molder nastavlja sam, bez Skali?

Autor: | 11/01/2018

0

Glumica je najavila odlazak iz naučno fantastične serije 'Dosije X', koja ju je proslavila devedesetih godina, a tumačila je detektivku Dejnu Skali. 

- Ova 11. sezona će mi biti poslednja - rekla je Džilijan Anderson (49).

- Vreme je da 'obesim Skalin šešir o klin'. Stvarno je. Gotova sam s tim delom karijere i ovo je kraj - rekla je Anderson koja je nedavno dobila zvezdu na holivudskoj stazi slavnih u Los Anđelesu. Ipak, šuška se kako se glumica nije složila s producentima na setu oko nekih scena.

Anderson je snimila 11. sezonu s kolegom Dejvidom Duhovnijem (57) koji igra agenta Foksa Moldera, a epizode se trenutno prikazuju.

A post shared by The X-Files (@thexfilesfox) on Jan 11, 2018 at 12:00pm PST

- Bila sam veoma znatiželjna i uživala sam glumeći ponovno taj divni lik - osvrnula se nedavno Anderson na ponovno snimanje serije. Kaže da joj to bilo kao da ponovno uči da hoda i kroz epizode su čak počeli da 'trče'. Dodala je kako joj ne bi teško palo da je to oproštajna sezona.

- Ima mnogo stvari koje bih volela da radim u životu i karijeri, ali ovo je bila izvanredna prilika i fantastična uloga na kojoj sam veoma zahvalna - rekla je.

A post shared by The X-Files (@thexfilesfox) on Jan 8, 2018 at 9:34am PST

Džilijan ima ćerku Pajper Maru (23) iz trogodišnjeg braka s produkcijskim dizajnerom Klajdom Klocom, kao i sinove Oskara (11) i Feliksa (9) iz propalog braka s biznismenom Markom Grifitsom.

 

Njen kolega Duhovni je rekao kako će 'Dosije X' biti dobar i ako nastavi bez Anderson ili završi s trenutnom sezonom.

- Pokušao sam mnogo puta da kažem zbogom Foksu Molderu i nisam uspeo - zaključio je. Producenti serije još nisu službeno javili da li će da se nastavi snimanje serije, prenosi 24sata.hr

Gangs all here! Tonight at 8/7c @foxtv. ? #TheXFiles #bts

A post shared by Gillian Anderson (@gilliana) on Jan 3, 2018 at 9:09am PST

hellomagazin.rs guliver/getty