Šeron Stoun:  U Holivudu su me označili kao oštećenu robu

Šeron Stoun: U Holivudu su me označili kao oštećenu robu

Autor: | 16/01/2018

0

Holivudskoj zvezdi Šeron Stoun 2001. godine život se  u potpunosti promenio. U to vreme je bila na vrhuncu popularnosti  i živela u San Francisku sa svojim bivšim suprugom od koga se razvela 2003 – novinarom Filom Bronstajnom, a zdravstvenih problema nije imala sve do noći kada je imala izliv krvi u mozak i jedva preživela.

Zvezda filmova “Niske strasti”, “Sliver”, “Totalni opoziv” otišla je u bolnicu tek nakon tri dana jer je mislila da ima blaži moždani udar. Međutim, lekari su rekli drugačije. Posledice izliva na sreću nisu bile fatalne, ali glumica je bila prinuđena da ponovo uči da hoda i govori. Kako sama kaže, osećala se kao da joj je celokupan DNK promenjen.

- Moj ceo život je bio izbrisan. Morala sam ponovo da naučim da govorim, hodam i pišem- rekla je Stoun za britanske medije.

Ovo zastrašujuće iskustvo  je nateralo da promeni prioritete u životu i uspori s poslom,a zbog narušenog zdravlja kolege i saradnici su je izbegavali.

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on May 9, 2017 at 7:19pm PDT

-U Holivudu su me označili kao oštećenu robu i izbegavali su saradnju sa mnom- objasnila je Šeron i dodala da je nailazila na razne osude. Tada se povukla iz glume i posvetila odgajanju dece.

 

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: šeron stoun

Najnovije vesti