Ovo su nominovani za zloglasne nagrade Zlatna malina: Oskarovci u najgorem izdanju

Ovo su nominovani za zloglasne nagrade Zlatna malina: Oskarovci u najgorem izdanju

Autor: | 22/01/2018

0

Tradicionalno, kao i svake godine, dan prije dodele Oskara, u martu će se dodeliti zloglasne nagrade Zlatna malina za najgore filmove i uloge, a sad se najzad znaju i nominovani.

U kategoriji najgora ženska glavna uloga "boriće" se Dakota Džonson ("Pedeset nijansi mračniji"), oskarovka Dženifer Lorens ("Majka!"), Ema Votson ("The Circle"), Ketrin Higl ("Unforgettable") i Tajler Peri ("Boo 2! A Madea Halloween").

Nominovani za najlošije glumce su Tom Kruz ("Mumija"), Džoni Dep ("Pirati s Kariba: Dead Men Tell No Tales"), Džejmi Dornan ("Pedeset nijansi mračniji"), Zak Efron ("Baywatch") i Mark Valberg, koji je podbacio u čak dva filma ("Tatica se vratio za Božić" i "Transformersi: Poslednji vitez").

Zanimljivo je da se u kategoriji za izbor najgoreg reditelja našao i Daren Aronofski, tvorac "Majke!", čiji se film "Crni labud" 2011. borio za titulu najboljeg na dodeli Oskara.

Kritičare i publiku takođe su razočarali i Havijer Bardem, upravo u "Majci!", ali i "Piratima s Kariba: Dead Men Tell No Tales", kao i holivudska legenda i oskarovac Entoni Hopkins u filmovima "Bez izlaza" i "Transformersi: Poslednji vitez", prenosi Metro.

Obojica su nominovani u kategoriji najgori sporedni glumac, a konkurenti su im Mel Gibson ("Tatica se vratio za Božić") i Rasel Krou ("Mumija"), takođe oskarovci.

hellomagazin.rs guliver/getty