Ešton Kučer o razvodu sa Demi Mur: Nedelju dana sam proveo na planini i pio samo vodu i čaj

Ešton Kučer o razvodu sa Demi Mur: Nedelju dana sam proveo na planini i pio samo vodu i čaj

Autor: | 21/02/2018

0

Kada je nakon  razvoda od večitog šarmera Brusa VilisaDemi Mur uplovila u emotivnu vezu sa 15 godina mlađom zvezdom u usponu javnost je bila iznenađena. Međutim, uprkos velikoj razlici u godinama, Ešton Kučer i Demi Mur su uživali u skladnom braku punih šest godina.

Ipak, njihova ljubav je pukla zbog, kako se govorilo, Eštonovih prevara. Razvod je bio bolan za oboje, a Demi je preživela potpuni krah. Tugu je lečila alkoholom i lekovima,a javnost je sažaljevala do tada nedodirljvu holivudsku divu. Da ni njemu ovaj bolni period nije lako pao, Ešton Kučer je otkrio u intervjuu za "Armchair Expert".

-Odmah nakon razvoda nedelju dana sam proveo na planini. Sam, bez hrane, bez pića, samo voda i čaj.  Nisam imao ni računar ni telefon. Ni sa kim nisam razgovarao. Imao sam samo beležnicu, olovku, vodu i čaj punih sedam dana.  Pisao sam o svakoj vezi u kojoj sam bio iz koje sam poneo osećaj da je bilo nesporazuma, žaljenja, bilo čega. I svakoj sam toj osobi napisao pismo. Svako sam pismo napisao rukom, i potom ga prekucao i poslao, rekao je  Ešton koji je u srećnom braku sa glumicom Milom Kunis sa kojom ima dvoje dece.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty

Najnovije vesti