Uprkos utisku javnosti: Dženifer Aniston ima predivan život i zahvalna je na njemu

Uprkos utisku javnosti: Dženifer Aniston ima predivan život i zahvalna je na njemu

Autor: | 23/02/2018

0

Izvori bliski Dženifer Aniston otkrili su kako se glumica oseća jer nije uspeo njen brak s glumcem Džastinom Teroom, s kojim je na Dan zaljubljenih donela konačnu odluku o razvodu.

Prebolela razvod: Dženifer Aniston u zagrljaju poznatog muzičara (foto)


Prošle nedelje 49-godišnja glumica Dženifer Aniston i 46-godišnji glumac Džastin Tero objavili su da raskidaju nakon sedam zajedničkih godina, od čega su dve i po proveli u braku. Par se našao za Dan zaljubljenih i doneo konačnu odluku.

Što se tiče budućnosti, izvori bliski Dženifer tvrde da nije ljubiteljka odlazaka na sastanke, niti da je ikad bila.

-Sastanci su joj uvek bili čudni i neprijatni, rekao je prijatelj glumice za People i dodao da Aniston mrzi pažnju za koju je svesna da će dobiti sada nakon razvoda od Džastina.

Dženifer Aniston: Nije istina da mi je sada Bred rame za plakanje

-Ipak, čvrsto veruje u ljubav, poručio je prijatelj Dženifer Aniston.

Objasnio je i da se glumački par rastao zbog različitih životnih stilova, a da ih je snažna hemija pre sedam godina međusobno privukla. Rano u vezi oboje su hteli da zasnuju porodicu, ali nisu uspeli da ostvare namere. Dženifer, koja već dugo vremena najradije boravi u Los Anđelesu, je bilo teško da se prilagodi životu koji je Džastin gradio pretežno u Njujorku. Njemu, pak, nije odgovarao njen luksuzni životni stil u LA-u.


-Nisu mogli da pronađu rešenje koje bi ih oboje usrećilo i veza je postala iscrpljujuća i frustrirajuća, rekao je izvor za People.

Uprkos tome što su mnogo vremena provodili razdvojeni, brak su pokušali da spasu. Nekoliko meseci su išli i na terapiju za parove. Džastin je odustao pre Dženifer koja je tek nedavno prijateljima rekla da je između nje i dosadašnjeg supruga gotovo.

Prema izvoru, uprkos razvodu glumica se čini dobro.

-Ima predivan život koji voli i veoma je zahvalna na njemu. Ona bi bila prva koja bi za sebe rekla da je zaista srećnica.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još