Kira Najtli najzad svetu pokazala supruga Džejmsa Rajtona

Kira Najtli najzad svetu pokazala supruga Džejmsa Rajtona

Autor: | 06/03/2018

0

Britanska glumica Kira Najtli (32) važi za jednu od najpoželjnijih glumica, ali, poznata je i po tome da svoj privatan život drži podalje od javnosti.

Naime, ona se retko kad pojavljuje sa svojim suprugom rokerom Džejmsom Rajtonom (34) na javnim mestima i okupljanima. Ali, na Šanelovoj reviji na Nedelji mode u Parizu napravila je presedan pa je prošetala ruku pod ruku sa svojom jačom polovinom.

Iako se gotovo nikada ne pojavljuju zajedno na događajima, Kira i njen suprug su već četiri godine u srećnom braku i imaju dvogodišnju ćerkicu Edi.

Kira je za ovu priliku imala jednostavnu šminku i frizuru, uz to i diskretan nakit, a prirodnom lepotom blistala je kao i uvek.

Glumica je nedavno istakla kako više ne želi da glumi u modernim filmovima, jer "ženski lik skoro uvek biva silovan", a takvu prezentaciju žena smatra neukusnom.

Објава коју дели ELLE Girl (@ellegirltv) дана 6. Мар 2018. у 3:28 PST

"Uvek me više inspirišu istorijske uloge", rekla je Kira za "Variety", čiji sledeći projekat će biti biografska drama "Colete", čija je radnja smeštena na početak 20. veka.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: kira najtli