Mekoli Kalkin: Neke stvari u filmu koji me je proslavio mi nisu baš logične (video)

Mekoli Kalkin: Neke stvari u filmu koji me je proslavio mi nisu baš logične (video)

Autor: | 08/03/2018

0

Mekoli Kalkin (37), najbolje plaćeni dečji glumac svih vremena i zvezda filma 'Sam u kući', u razgovoru s komičarem i voditeljem Džimijem Felonom (43) u subotu, rekao je kako mu jedna stvar u priči o Kevinu baš i nije jasna.

- Taj klinac je jako pametan. Tipovi samo što mu ne provale u kuću, ali zašto on ne zove policiju? Smisli veliki plan umesto da podigne telefon i nazove policiju. Mislim da je to veliki propust u filmu - rekao je Kalkin.

 

Ekscentrični glumac proslavio se 1990. ulogom Kevina Mekalistera u filmu 'Sam u kući'. Kao dete, otac ga je psihički i fizički zlostavljao, a u prošlosti su ga pratili problemi s alkoholom i drogama. Kalkin je trenutno u vezi s glumicom Brendom Song (29).

Mekoli je pre nekoliko dana na društvenim mrežama 'prenosio' dodelu Oskara s tim da istu uopšte nije gledao. Za vreme 'prenosa' kritikovao je kolege glumce, a svojim objavama je nasmejavao fanove. Okomio se takođe i na muškarce iz filmske industrije koji su optuženi za seksualno zlostavljanje, prenosi 24sata.hr

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: Mekoli Kalkin

Pročitajte još