Megan Markl i princ Hari slave – pozivnice za venčanje su poslate

Megan Markl i princ Hari slave – pozivnice za venčanje su poslate

Autor: | 22/03/2018

0

Na venčanju Megan Markl i princa Harija biće 600 zvanica. Pozivnice koje su danas poslate odštampan su američkim mastilom na engleskom papiru.

Gosti će venčanju prisustvovati u podne 19. maja (subota), 2018, u Kapeli Svetog Đorđa u Dvorcu Vindsor. Venčanje Megan Markl i princa Harija neće zaseniti rođenje trećeg deteta Kejt Midlton i princa Vilijama jer bi beba na svet trebala da stigne koju medelju pre. Ko zna, uz malo sreće, svo troje dece mogla bi da budu na kraljevskom venčanju.

Od 600 gostiju koji će videti samo venčanje i poslije njega biti na podnevnom prijemu koji održava kraljica, 200 ih je pozvano na privatni večernji prijem u kuću Frogmor koji održava princ od Velsa.

Zvanice imaju stroga pravila oblačenja za venčanje – uniforma ili jutarnji kaput za muškarce, a za žene dnevna haljina.

Ove pozivnice su gotovo identične onima koje su imali i princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton. Kako piše Daily Mail među zvanicama na venčanju su i tri bivše devojke princa Harija. To su Eli Gulding, Kresida Bonas i Čelz Dejvi. Megan očigledno nije ljubomorna verenica kad je budućem suprugu dopustila da pozove bivše na venčanje.

Pozivnice je uradila firma Barnard & Westwood koja štampa za kraljevsku porodicu već više od 30 godina.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Slične Vesti