Harvi Vajnstin beži iz Holivuda, prodao još jednu kuću i to za 25 miliona dolara (video)

Harvi Vajnstin beži iz Holivuda, prodao još jednu kuću i to za 25 miliona dolara (video)

Autor: | 29/03/2018

0

Filmski producent Harvi Vajnstin, odnedavno najpoznatiji po seksualnom uznemiravanju žena koje su radile za njega, u tajnosti je prodao kuću u njujorškoj četvrti Vest Vilidž za 25.630.000 dolara.

Vajnstin, koji trenutno boravi u klinici za odvikavanje blizu Skotsdejlea u Arizoni, kuću u njujorškoj ulici Bank kupio je 2006., godinu dana pre vjenčanja za drugu po redu bivšu suprugu, modnu dizajnerku Džordžinu Čepmen, za 14,95 miliona dolara.

Reč je o petospratnici od 480 kvadratnih metara od crvene opeke u gregorijanskom stilu, izgrađenoj na prelazu s 19. u 20. vek.

Prodaja obavljena u tajnosti ne predstavlja preveliko iznenađenje s obzirom na negativan publicitet koji u zadnjih nekoliko meseci prati Vajnstina.

 

Bogati filmski producent prodao je još nekoliko vrlo vrednih nekretnina, a u vlasništvu, po pisanju američkih medija, zadržao 'skromnu' kućicu renoviranu u tudorskom stilu u Kaliforniji koju je kupio 2015. godine za 1,55 miliona dolara.

U njoj je donedavno živeo jedan od Vajnstinovih potomaka, a početkom godine objavljen je oglas za najam kuće za 7,500 dolara mesečno.

 

Nagađa se da će i 'skromna' kućica uskoro biti ponuđena na prodaju.

Po pisanju časopisa PropertyShark početkom meseca Vajnstin je navodno za 16 miliona dolara prodao dve nekretnine u Vestportu u Konektikatu, a u maju je za 10 miliona dolara prodao nekretninu u Amagansetu u državi Njujork.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: harvi vajnstin

Pročitajte još