En Hatavej: Ovo je poruka svima onima koji će me nazivati debelom u sledećim mesecima

En Hatavej: Ovo je poruka svima onima koji će me nazivati debelom u sledećim mesecima

Autor: | 09/04/2018

0

Holivudski glumci učiniće sve kako bi se što bolje pripremili za ulogu, a to je sada potvrdila i En Hatavej, koja trenutno, uz pomoć stručnjaka, 'nabacuje' kilograme kako bi bila izgledom što bliža liku koji će da tumači.

Upravo zbog kilograma, koje će nakupiti, glumica je odlučila odmah javno da 'začepi' usta svima onima koji će je zbog njenog izgleda prozivati.

- Ovo je poruka svima onima koji će me prozivati i nazivati debelom u sledećim mesecima. Nije reč o meni, o vama je - napisala je na svom Instagram profilu holivudska glumica En Hatavej, uz video na kojem vežba i 'nabija' kilograme za novu ulogu, a kojim želi da 'začepi' usta svima koji vređaju ljude s viškom kilograma.

Na snimljenom, ubrzanom videu, može se videti slavna glumica kako naporno trenira uz pomoć ličnog trenera, ali i cele plejade ljudi. Ali, njena poruka nije naišla na odobravanje svih. Tako je jedan od pratioca poručio glumici:

- Šta se događa s našim društvom da neko ko je zdrav i u formi mora da objavljuje ovako nešto i samog sebe da opravdava? Ovakve me stvari nerviraju. Drago mi je da nisam slavna osoba i da ne moram da se s ovakvim stvarima borim.

Ovim svojim potezom En Hatavej samo je nastavila niz, koji su pre nje pokrenule Rijana i Ejmi Šumer, upravo objavama na Instagramu, kojima se obračunavaju s tabloidima koji poslednjih godina 'seciraju' tela slavnih glumica i pevačica.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty/Splash
Tagovi: en hatavej