Gvinet Paltrou napravila vereničku žurku za 400 zvanica, da li je ovo "maskirano" venčanje? (video)

Gvinet Paltrou napravila vereničku žurku za 400 zvanica, da li je ovo "maskirano" venčanje? (video)

Autor: | 15/04/2018

0

Slavna glumica Gvinet Paltrou (45) i njen dečko Bred Falčuk (47) priredili su ludu 'vereničku' zabavu za čak 400 zvanica, a neki veruju da se radilo zapravo o njihovom - tajnom venčanju, pišu američki mediji.

Par je iznajmio poznato pozorište u Los Anđelesu 'Los Angeles Theatre', a njihovi gosti bili su uz porodicu i prijatelje, neki od najvećih 'faca' iz sveta filma: od reditelja Stivena Spilberga, do njenih koleginica koje su mahom pristigle u svečanim toaletama: Kejt Hadson, Kameron Dijaz, Džulije Roberts, Liv Tajler, Riz Viterspun, Demi Mur...

Bila je tu i Gvinetina slavna majka Blajt Dener (75) koja je u rukama nosila navlaku za odeću s natpisom Monique Lhuillier bridal, što je medije nagnalo da pomisle kako je unutra bila skrivena venčanica.

Ali, Gvinet je na 'zabavu' umesto u beloj venčanici stigla u bordo haljini, te time sugerisala kako nije reč o venčanju. Na levoj ruci je imala verenički prsten s velikim plavim kamenom, a u pozorište je ušla sama - bez svog budućeg supruga, koji je pristigao ubrzo nakon nje u belom svečanom sakou.

#gwynethpaltrow in #giambattistavalli ??or???

Објава коју дели The Catwalk Italia - TCI (@thecatwalkitalia) дана 15. Апр 2018. у 11:37 PDT

Page Six, New York Post, kao i PopSugar, spekulišu kako je ovo zapravo bilo 'zamaskirano' venčanje, ali Gvinet i Bred još nisu ništa komentarisali.

Sama zabava nije bila tajna, ispred pozorišta bili su postavljeni veliki reklamni panoi: 'GP voli BF' s jedne i 'BF voli GP' s druge strane.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: gvinet paltrou