Sajmon Kauel ostao bez teksta, a Amanda Holden i Aleša Dakson su zaplakale (video)

Sajmon Kauel ostao bez teksta, a Amanda Holden i Aleša Dakson su zaplakale (video)

Autor: | 17/04/2018

0

Na samom startu šou programa ‘Britain’s got talent’, žiri koji čini standardna četvorka: Sajmon Kauel, Aleša Dakson, Amanda Holden i Dejvid Valijams, ostao je bez teksta, ali sa očima punim suza.

Nastup jednog takmičara ih je potpuno iznenaadio, a Sajmon nije mogao da veruje šta se dogodilo pred njegovim očima.

- Uvek sam se pitao kako bi bilo iskusiti istinsku čaroliju. Pre dvije godine jesam i to je promenilo i mene i moj život - započeo je svoj nastup 46-godišnji Mark Spelman nastupajući na ‘Britain’s got talent’.

Jednoj članici žirija je dao rubikovu kocku, drugi član je trebao nasumice da odabere pastelu u nekoj boji. Koju je odabrao nije video ni mađioničar ni član žirija. Treća članica žirija morala je da odabere neku od 25 dečjih karata, odnosno samo da dotakne poleđinu neke od njih. Četvrti član žirija je trebao da drži olovku naopako.  Potom je listao knjigu i “naslepo” nacrtao krug. A onda su članovi žirija počeli da otkrivaju šta su odabrali.

- Kada bih vam rekao da sam znao da će rezultat biti upravo ovakav, juče ili pre mesec dana, verovatno biste rekli da je to prava magija - rekao je Spelman. Žiri se složio.

- Da, to bi bilo neobično, fascinanto, ali to nije magija. Ovo je prava magija - rekao je i počeo svoju slajdšou prezentaciju. Žiri i publika su ostali bez teksta. Ali ne i bez suza…

Pogledajte i sami.

hellomagazin.rs Guliver/Getty