Magazin "Pipl" odabrao: Pink je najlepša žena na svetu

Magazin "Pipl" odabrao: Pink je najlepša žena na svetu

Autor: | 21/04/2018

0


Nakon Džulije Roberts i Nikol Kidman, Magazin "Pipl" je proglasio američku pevačicu Pink najlepšom ženom na svetu.

Tridesetosmogodišnja pevačica Pink, čije pravo ime glasi Ališa Mur, najlepša je žena na svetu, prema izboru magazina "Pipl".

Upravo zbog toga, pop zvezda se fotografisala se za novo izdanje magazina zajedno sa svojom decom, šestogodišnjom ćerkicom Vilou, i sinom Džejmisona Muna, koji ima 15 meseci.

A post shared by P!NK (@pink) on Apr 18, 2018 at 8:56am PDT

Nakon naslovnice koja je izazvala oduševljenje mnogih, Pink je gostovala u emisiji poznate voditeljke Elen Dedženeris, kada je otkrila kako se oseća nakon dobijanja ove laskave titule.

-Umirala sam od smeha. Odmah sam se obratila svima koji su bili sa mnom u prostoriji i pitala ih jesu li ikad pomislili da može bolje od ovoga? -iskreno je kazala Pink.

A post shared by P!NK (@pink) on Sep 6, 2017 at 10:44am PDT


"Pipl" magazin svake godine bira najlepše holivudske zvezde, a ove godine je dokazao da su se dosadašnji standardi lepote promenili.

-Naše izdanje nije takmičenje lepote. Kao i uvek, na naslovnici se pojavljuju prelepe žene (i nekoliko muškaraca) svih konfekcijskih veličina, oblika tela, i boje, i Pipl će i dalje slaviti najlepše kvalitete od svih: jačinu, humanost i umetnost- istakao je urednik Džes Kagl, ističući da treba prihvatiti sve tipove lepote.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram
Tagovi: pink