Slobodna i srećna: Dženifer Aniston sama u šetnji Njujorkom (foto)

Slobodna i srećna: Dženifer Aniston sama u šetnji Njujorkom (foto)

Autor: | 25/04/2018

0


Vest da su Dženifer Aniston i Džastin Teru rešili da se raziđu nakon sedam i po godina zajedničkog života, zatekla je njihove obožavaoce. Od tada se glumica retko pojavljivala u javnosti, a njeni bliski prijatelji tvrdili su da je krah braka podnela kao poraz. I mada su naglasili da će ostati prijatelji i najveća podrška jedno drugom, ako je verovati napisima u američkim medijima, razvod ne teče baš glatko.

Dženifer Aniston i Džastin Teru: Bivši supružnici vešto izbegli da se sretnu

Naime, bivši supružnici su se na sve načine trudili da izbegnu susret na rođendanu sina voditelja Džimija Kimela.Kako je proslava organizovana u Njujorku, Dženifer je rešila da u ovom gradu provede još nekilo dana, pa je vreme iskoristila za šetnju i uživanje. Paparaci su je uslikali sa osmehom na licu, pa se čini da su teški dani sada iza nje.

Modni znalci nisu mogli da ne prokomentarišu da je Dženifer i ovoga puta odabrala savršenu dnevnu kombinaciju. Obukla je moderne neporubljene farmerke koje sežu do iznad članka, sivu bluzu i dugi prolećni kaput boje bele kafe.  Guči cipele se stabilnom, malom štiklom bile su idelan izbor za "štrapaciranje" gradom.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram