Tomi Hilfiger predložio da Kim Kardašijan bude dobitnica nagrade koju su izmislili samo zbog nje

Tomi Hilfiger predložio da Kim Kardašijan bude dobitnica nagrade koju su izmislili samo zbog nje

Autor: | 10/05/2018

0

Slavna starleta uskoro će biti nagrađena za svoj ogroman uticaj na društvenim mrežama, a nagrada je baš zbog nje i osmišljena...

Veće američkih modnih dizajnera, poznato i pod skraćenicom CFDA (Council of Fashion Designers of America), koje svake godine organizuje svečanu dodelu nagrada za najuticajnije osobe u svetu mode, u sredu, 9. maja, objavilo je da ove godine uvode i kategoriju "Influenserka godine" i to upravo zbog Kim Kardašijan kojoj će je i dodeliti, piše Glamour.

- Kim ima ogroman uticaj na trendove jer je potpuno promenila način na koji se brendovi predstavljaju. Vreme je da joj za to damo i službeno priznanje i svi smo se složili da je ona najbolji izbor za ovu nagradu - rekao je u službenoj izjavi dizajner Tomi Hilfiger, koji je Veću američkih modnih dizajnera i predložio ovaj potez.

Očekivano, Kim je ova vest jako obradovala pa je svoje uzbuđenje podelila i s obožavaocima na Instagramu.

- Veoma sam uzbuđena što ću biti prva dobitnica nagrade za Influenserku godine - napisala je Kim ispod fotografije na kojoj pozira u zlatnoj vintage Versaće haljini, koju je nosila u ponedjeljak uveče na Met Gali.

Uz to što je nebrojeno puta "srušila internet" svojim objavama na društvenim mrežama, Kim izaziva masovnu histeriju svakim novim proizvodom iz svoje KKW Beauty linije te je u proteklih desetak godina pokrenula brojne modne i beauty trendove, zbog čega ovu nagradu svakako zaslužuje.

Theres no one like her....❤️ @donatella_versace

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on May 8, 2018 at 2:29pm PDT

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti